Unija Kvarnera najavila predizbornu karavanu

Unija Kvarnera danas kreće u obilazak gradova i općina na području Kvarnera i Istre sa željom da se posjeti svako mjesto s ciljem predstavljanja kandidata i izbornog programa.

Unija Kvarnera kao regionalna stranka, snažno, bez kompromisa zastupa interese  građana regije kao i projekte Kvarnera, Rijeke i Istre. Ulaskom u hrvatski parlament građani će u Uniji Kvarnera imati svoj glas na Markovom trgu.

Unija Kvarnera će, poštujući sve preporuke, odluke i zdrastvene smjernice, organizirati izborne aktivnosti na način da se izbjegnu okupljanja u zatvorenim prostorima, već će aktivnosti biti organizirane isključivo na otvorenim prostorima, trgovima, parkovima i rivama. Nastojat će se izbjegavati sva okupljanja gdje bi se okupio veći broj ljudi već će se koristiti individualni pristup, pazeći na zdravlje sugrađan, a komunikacija će se pretežito odvijati preko medija i društvenih mreža.

“Svjesni potrebe osobne komunikacije s biračima, ali istovremeno svjesni da je prioritet naših građana prvenstveno sigurnost, uređena i organizirana regija Kvarner, pogotovo u vrijeme turističke sezone, odlučili smo biti maksimalno odgovorni, stavljajući na prvo mjesto interes građana a ne izbornu kampanju.

Iz tog razloga građane pozivamo da nas kontaktiraju preko društvenih mreža i da posjete profile naših kandidata, a nama će biti zadovoljstvo odgovarati na sve upite. Isto tako, svakom kandidatu Unije Kvarnera bit će zadovoljstvo i osobno porazgovarati ili popiti kavu s građanima tijekom obilaska brojnih mjesta na Kvarneru i u Istri, naravno poštivajući sve ranije navedeno.” - izjavio je Đanino Sučić - voditelj izbornog stožera Unije Kvarnera